Nova dva začasnika v odtenkih sive

Dva dni nazaj (začetek julija 2017) sta k nam v karanteno in opazovanje prišla dva cca. 3 mesečna mladiča. Kažeta znake prehlada in kihata. Odlovljena z lokacije polne mladih muc v Trnovljah s strani prostovoljk Mačje hiše. Sta čista divjačka, upamo da se bo v nasledjem tednu ali dveh izkazalo, da je njuna socializacija še možna. Potrebno bo kar nekaj dela, saj nista od muh. Sivo-beli je manj v stresu in ni taka boječka, saj že tudi je iz roke, dimastosivi pa je še vedno čisto pri miru od strahu. Prvi veterinarski pregled je za njima, sta negativna na FiV in FeLV. Bila sta tudi cepljena proti kužnim boleznim, razparazitena, sterilizirana in kastrirana.


Ko si bosta prestala 14-dnevno karanteno in dosegla zadostno starost za oddajo in  bosta kompletno veterinarsko oskrbljena (cepljena, čipirana, sterilizirana/kastrirana) bosta na voljo za posvojitev pod pogoji Mačje hiše >.

Njuno zgodbo in novice lahko spremljate na naši Facebook strani in na forumu Pomagamo živalim >

Če nam lahko kako pomagate pri stroških za njuno oskrbo in oskrbo drugih, najdete vse informacije na podstrani Podpora in pomoč >


6. oktober 2017 – iščeta skupni dom >

 

Pustite sporočilo

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s