Spoznavno srečanje je neobvezujoče. Traja nekje 20 minut.

Je obvezno, ko gre za oskrbo na vašem domu, saj se tako spoznam z vami in vašo živalico ter njenim življenjskim prostorom, navadami, karakterjem ali posebnimi zahtevami. Pogovorimo se o vseh pomembnih stvareh, ki so bistvenega pomena za prihodnje kvalitetno druženje z vašim živalskim prijateljem. Ob srečanju je potrebno plačilo stroška prihoda na vaš dom, ki se v kolikor se odločite za oskrbo, šteje kot akontacija in se pri plačilu potem odšteje od celotne cene oskrbe. V kolikor sem pri vas oskrbo že izvajala, ponovno spoznavanje ni potrebno, ključe samo dostavite na moj naslov. V kolkor sami ne morete dostaviti ključev in je potreben prihod k vam na dom, je potrebno poravnati strošek prihoda po ključe po ceniku.

Pri varstvu pri nas spoznavno srečanje ni nujno, saj se bomo pred vašim prihodom zagotovo o vsem dogovorili že kar preko telefona. A, če si želite ogledati pogoje v katerih bo bivala vaša živalica, vas po dogovoru z veseljem vabim na ogled!

Priporočljivo je opraviti spoznavno srečanje in rezervacijo vsaj 2 tedna prej, če je to mogoče. Predvsem, če že vnaprej veste, da boste odsotni. Tudi jaz se na ta način lažje odzovem na vaše želje in skupaj opravimo vse potrebno brez nepotrebnega hitenja.