Poleg varstva pri nas doma nudimo tudi oskrbo vašega ljubljenčka pri vas na domu (za muce, kunca/zajčka, dihurja, činčilo, hrčka, morskega prašička, deguja…)

Največja prednost oskrbe na vašem domu je, da vaš živalski prijatelj ostane v domačem okolju, kjer se počuti najbolje in ohrani svoje navade. Zanj pa skrbi nekdo, ki je za to zadolžen in ne sosed ali prijatelj, ki mu je to le dodatna obveza. Oskrba je lahko enkratna ali večdnevna, odvisno od potreb.

Oskrbo na domu nudim na območju Celja in bližnje okolice. Za več informacij in individualno ponudbo me kontaktirajte > .

SPOZNAVNO SREČANJE
Ko se dogovorimo za oskrbo na vašem domu je pomembno, da se spoznamo osebno in je zato srečanje pri vas doma obvezno. V kolikor gre za varstvo pri nas, spoznavno srečanje ni potrebno. Podrobnosti najdete pod zavihkom Spoznavno srečanje >

Dosedanju utrinki z varovanci >

Cenik >


Kdaj je oskrba na domu za vašega živalskega prijatelja dobra rešitev?

– ko se težko navaja na spremembe svojega življenjskega okolja,

– je boječe narave in raje ostane v domačem okolju, kjer se počuti najbolje,

– ko zdrži sam doma dlje časa brez težav in ne potrebuje toliko človeške družbe,

– ko že imate koga od družinskih članov ali prijateljev, ki se bo kdaj oglasili pri vas doma, potrebujete pa vseeno še nekoga, ki bo tam zagotovo vsak dan in bo poskrbel za osnovno oskrbo.


KRATKA PREDSTAVITEV OSKRBE NA DOMU
Pri vsaki oskrbi se poskrbi za osnovne stvari:

1. svežo posodo z vodo

2. hranjenje

3. očisti se mačji wc (ko gre za muco) ali kletko (ko gre za kunca/zajčka, dihurja, činčilo, hrčka, morskega prašička…)

4. druženje

Osnovna oskrba na domu traja do 20 minut in se po potrebi in predhodnem dogovoru podaljša za dodatne najmanjše enote po 15 minut. 

O dogajanju in počutju oskrbovanca vas vsake nekaj dni obveščam preko SMS sporočila.

Ko je zadosti časa* se lahko še:
  • izprazni poštni nabiralnik,
  • zalije rože (če je le teh neko sprejemljivo število),
  • poskrbi za druge manjše domače živali kot so ribe ali hrčki (po dogovoru),
  • se pripravi smetnjak na mesto pobiranja smeti…

*ko to ni mogoče postoriti v času osnovne oskrbe, se dogovorimo za dodatni čas, ki se lahko podaljša za najmanjšo enoto po 15 minut.


Mogoča je tudi oskrba pri nas na domu na podlagi predhodnega dogovora. Vaš živalski prijatelj takrat živi z nami kot član družine (nima prostega izhoda ven) in se mu lahko tako čisto posvetimo. Več informacij najdete v zavihku Varstvo pri nas >