Nahajamo se v Celju, zato storitve oskrbe na domu opravljamo samo v Celju in bližnji okolici.

Predaja živali (prihod-odhod) je možna med 8:00 in 20:00 (o točni uri se dogovorimo nekaj dni prej). Kasnejši ali zgodnejši prihod je mogoč le ob izrednem dogovoru in če res ne gre drugače. Zaračuna se doplačilo po ceniku. Pridužujemo si pravico do spremembe cen – cena za zahtevnejše pse je lahko višja.

MUCE in ostale male živali

StoritevVarstvo (1-2 nočitvi)Varstvo (3 – 13 nočitev)Varstvo (14 nočitev in več)
varstvo muce z nočitvijo 12 €11 €10 €
– varstvo dodatne muce6 €5 €5 €
varstvo ostalih malih živali z nočitvijo8 €7 €6 €
*Varstvo: vsaka muca ima ločeno sobo za bivanje z vso osnovno in dodatno opremo ter NI zaprta v kletki.

Doplačila in popusti: (glej spodaj)


PSI

StoritevVarstvo (1-2 nočitvi)Varstvo (3-13 nočitev)Varstvo (14 nočitev in več)
celodnevno varstvo psa z nočitvijo (nadstandardno*)24 €22 €20 €
– varstvo dodatnega psa z nočitvijopolovična cena
*Nadstandardno: v varstvo sprejmemo le enega psa naenkrat in ta živi z nami, ni zaprt v boksu.

Doplačila in popusti: (glej spodaj)

OSKRBA ŽIVALI NA DOMUcena
spoznavni obiskbrezplačen
oskrba muce/druge mali živali na vašem domu5 € / obisk + kilometrina
sprehajanje psa 30 min10 € + kilometrina
sprehajanje psa 60 min15 € + kilometrina
kilometrina0,37 € / km

Doplačila:

  • dodatek za praznike (23.12. – 2.1.) … 10 %
  • varstvo zahtevnejšega psa (nesocializiran, z ločitveno tesnobo ter pes, ki potrebujejo posebno zdravstveno nego):
    • + 10 € / nočitev
    • + 5 € / dnevno varstvo

Popusti:

  • naši bivši začasniki … 20 %
  • muci in psi posvojeni iz zavetišča … 10 % popust (kot potrdilo se predloži posvojitvena pogodba)

SPLOŠNJI POGOJI UPORABE STORITEV

Cena varstva z nočitvijo je za nočitev. Čas, ki se šteje za nočitev je 24 ur. Npr. če pripeljete žival v varstvo ob 18. uri cena na nočitev velja za prihod okoli te ure naslednji dan. V ceno varstva mačke in psa so všteti mačji posip za wc ter obraba opreme (mačji wc, praskalniki, razne igrače ipd). V ceno NISO všteta hrana ali priboljški in jih je potrebno prinesti s seboj.

Vsaka žival mora priti k nam čista, zdrava, redno cepljena in zaščitena pred notranjimi in zunanjimi zajedavci. V kolikor najdemo na njej bolhe, je cena dvojna. Od pasjih gostov pričakujemo, da imajo osnovne pajse manire (je sobno čist, ne uničuje pohištva, hoja na povodcu, nima ločitvnene tesnobe) in niso agresivni. V kolikor ima pes vedenjske težave in jih ugotovimo tekom varstva, si pridružujemo pravico do zvišanja cene.

V kolikor se odločite priti po žival prej kot je bilo dogovorjeno, se število plačljivih nočitev ne zmanjša oz. ostane ista kot je bilo dogovojeno predhodno.


REZERVACIJA IN PLAČILO

Rezervacijo je potrebno opraviti vnaprej in povedati okvirno uro prihoda in odhoda. Za poletne mesece, čas letnih dopustov, večjih praznikov, počitnic, predlagamo rezervacijo vsaj nekaj mesecev prej, saj je takrat zasedenost z varstvi velika.

Ker imamo manjše število namestitvenih kapacitet je za potrditev rezervacije je potreben 20-30% avans, ki velja tudi kot dokončna potrditev rezervacije in se ne vrača v primeru odpovedi rezervacije z vaše strani. V kolikor pride do tega, da želite naknadno rezervacijo odpovedati, vas prosimo, da nas o tem čim prej obvestite in tako omogočite, da damo mesto drugemu varovanca. V kolikor tega ne boste storili, bo vsaka nadaljna rezervacija naših storitev možna le še ob vnaprejšnjem plačilu v celoti.

Plačilo se za varstvo krajše od 7 nočitev opravi ob odhodu ljubljenčka iz varstva. V primeru daljšega varstva ali mesečnega dnevnega varstva, pa se en del plača ob prihodu/začetku meseca in razlika ob odhodu iz varstva/koncu meseca.

Plačilo za oskrbo na vašem domu/sprehajanje psa se plača vnaprej, nekaj dni pred vašim odhodom. Najbolje, ko nam dostavite ključe ali na spoznavnem obisku.


Cene veljajo od 1. 5. 2020. DDV se ne obračunava na podlagi 1. odstavka 94. člena ZDDV-1.