BUTIČNO VARSTVO Z NOČITVIJOCENA NOČITVE (24 ur)
čez leto (ostali termini)
CENA NOČITVE (24 ur)
čez poletje (1. 6. – 30. 8.)
in novo leto (23. 12. – 3. 1.)
pes*23 €25 €
muca12 €13 €
ostale hišni ljubljenčki (v svojih kletkah in če ne zasedejo sobe)9 €10 €
*Pri psih je potreben predhodni spoznavni obisk in najmanj en uvajalni dan (glej spodaj)

BUTIČNI PASJI VRTEC3 – 10 ur10 – 12 ur
dnevno varstvo psa (ali *uvajalni dan)15 €18 €

DOPLAČILA:

  • nekastriran pes / nesterilizirana psička, mladiči do 1 leta, aplikacija zdravil, posebne želje … 10 %
  • cena za nočitev velja za do 24 ur, vsaka nadaljna ura … 5 % ene nočitve
  • čakalna ura, ko ne sporočite zamude za dogovorjeni termin … 20 €
  • administrativni stroški (odpoved rezervacije, sprememba termina ipd.) … 20 €

POPUSTI:

  • varstvo 14 nočitev in več … 10 %
  • dodatna žival (iste živalske vrste) … 50 %
  • dve živali različnih živalskih vrst (npr. pes in muca) … 20 %
  • naši bivši začasniki (psi ali muce) … 20 %
  • posvojenčki iz zavetišča (psi ali muce) … 10 % (kot potrdilo se predloži posvojitvena pogodba)

OSKRBA HIŠNIH LJUBLJENČKOV NA DOMU

StoritevCena
oskrba muce/drugi hišni ljubljenčki na vašem domu (Celje) 1x dnevno10 € / obisk
oskrba muce/drugi hišni ljubljenčki na vašem domu (Celje) 2x dnevno25 € / 2 obiska dnevno
prvi spoznavni obisk (30 min)brezplačen
sprehajanje psa 30 min (Celje)15 €
sprehajanje psa 60 min (Celje)25 €
kilometrina0,40 € / km

REZERVACIJA IN PLAČILO

Cena varstva z nočitvijo je za nočitev. Čas, ki se šteje za nočitev je 24 ur. Npr. če pripeljete žival v varstvo ob 18. uri cena na nočitev velja za prihod okoli te ure naslednji dan. Dodatne ure zadnjega dne varstva se doplačajo po ceniku. V ceno varstva mačke (morskega prašička, kunca ipd.) je vštet posip za wc ter obraba opreme (mačji wc, praskalniki, razne igrače ipd). V ceno varstva psa pa poleg oskrbe še 2 sprehoda dnevno. V ceno ni všteta hrana in jo je potrebno prinesti s seboj.

Rezervacijo za varstvo z nočitvijo je potrebno opraviti vnaprej in povedati okvirno uro prihoda in odhoda. Za poletne mesece, čas letnih dopustov, večjih praznikov, počitnic, novoletnih praznikov predlagamo rezervacijo vsaj dva meseca prej. Junija, julija, avgusta in septembra so naše kapacitete polno zasedene že nekaj mesecev prej. Ker imamo manjše število namestitvenih kapacitet je za potrditev rezervacije potrebno plačilo 50% akontacije, ki velja tudi kot potrditev rezervacije in se v primeru odpoved z vaše strani ne vrača (glej spodaj za pogoje odpovedi rezervacije). Preostanek plačila se poravna teden dni pred prihodom vašega ljubljenčka v varstvo.

Plačilo za oskrbo na vašem domu/sprehajanje psa se plača vnaprej, nekaj dni pred vašim odhodom. Najbolje, ko nam dostavite ključe ali na spoznavnem obisku.

POGOJI ODPOVEDI REZERVACIJE

Prosimo vas, da nam odpoved sporočite čim prej, saj nam tako omogočite, da damo mesto drugemu varovancu. Ker smo butični hotel in v varstvo vzamemo manjše število varovancev, smo posledično odvisni od vsake rezervacije in se moramo zato držati strogih pravil glede odpovedi.

Za odpoved do najmanj 1 teden pred prihodom je strošek odpovedi celoten avans.
Za odpoved 1 teden ali manj pred prihodom je potrebno plačilo rezervacije v celoti.

V kolikor se odločite priti po žival prej kot je bilo dogovorjeno, se število plačljivih nočitev ne zmanjša oz. ostane ista kot je bilo dogovorjeno predhodno.


PRIHODI in ODHODI

Varstvo opravljamo v hiši kjer živimo, zato zaradi lažje organizacije naših dnevnih opravil, izvajamo prihod/odhod vašega ljubljenčka samo po predhodnem dogovoru in znotraj urnika. Nenajavljenih obiskov ne sprejemamo. Kasnejši ali zgodnejši prihod je mogoč le ob izrednem dogovoru in če res ne gre drugače. Če gre za veliko odstopanje od našega delovnega časa (pred 8:00 ali po 19:00) si pridružujemo pravico zaračunati doplačilo v višini ene nočitve.

VSAK DAN: 8:00 – 12:00 in 15:00 – 19:00

Pomembno!

Ko se dogovorimo za uro prihoda ali odhoda, se te držite, saj drugače čas, ki bi ga lahko porabili za oskrbo, druženje, sprehode z varovanci, porabimo za čakanje! V kolikor vidite, da bo prišlo do zamude, nam to čim prej sporočite, nikakor pa ne šele, ko ste že zamudili dogovorjeno uro. V primeru, ko nas o zamudi ne obvestite pravočasno, si pridružujemo pravico zaračunati čakalno uro in vašo rezervacijo stornirati. Če vas brez vsakega obvestila na dogovorjeni termin ni, pri nas nimate več možnosti rezervacije.


SPLOŠNJI POGOJI UPORABE STORITEV

Vsaka žival mora priti k nam čista, zdrava, redno cepljena in zaščitena pred notranjimi in zunanjimi zajedavci. V kolikor najdemo na njej bolhe, je cena storitve dvojna. Od pasjih gostov pričakujemo, da imajo osnovne pasje manire (so sobno čisti, ne uničujejo pohištva, so navajeni hoje na povodcu, nimajo ločitvene tesnobe) in niso agresivni. V kolikor ima pes vedenjske težave in jih ugotovimo tekom varstva, si pridružujemo pravico do zvišanja cene storitve.


Cene veljajo od 3. 11. 2022. DDV se ne obračunava na podlagi 1. odstavka 94. člena ZDDV-1.

Pridržujemo si pravico do spremembe cen brez predhodne najave. Vse cene so v eurih.