Psi v varstvu pri nas bivajo z nami kot člani družine. Tekom dneva se družijo z nami pri vsakodnevnim opravilih. Za igranje, sproščanje, poležavanje ali raziskovanje pa imajo v primeru lepega vremena na voljo še veliko ograjeno dvorišče okoli naše hiše. Za popestritev bivanja se odpravimo tudi na 2 sprehoda dnevno. Noč preživijo v lastni sobi, kjer imajo mir in niso v stiku z drugimi psi. Ne uporabljamo boksov, razen, če je to želja lastnikov.

Izvajamo “butično” varstvo za pse in lahko istočasno namestimo le dva psa iz različnih gospodinjstev naenkrat. Na ta način se lahko tudi bolj kvalitetno in individualno posvetimo našim varovancem.

POGOJI ZA SPREJEM V VARSTVO:

  • spoznavni obisk pri nas. Na podlagi tega se potem dogovorimo ali je potreben še kakšen dodaten obisk pasjega vrtca.
  • redno cepljenje proti steklini
  • urejena zaščita proti zunanjim in notranjim parazitom pred prihodom

Prednost imajo kastrirani samčki / sterilizirane samičke. Gonečih samičk ne sprejemamo. V kolikor se zgodi, da se v času bivanja samička goni, se cena varstva podvoji. Za mladiče do 1 leta in nekastrirane pse ali nesterilizirane psičke se zaračuna doplačilo po ceniku.

KAKO REZERVIRATI PRVI TERMIN PRI NAS?

Pred prihodom v prvo varstvo je potrebno spoznavno srečanje, da spoznamo vašega psa in on-a nas. Brez tega varstvo ni mogoče, zato poskrbite, da rezervacijo termina opravite pravočasno oz. dovolj vnaprej. Za dogovor termina za spoznavno srečanje ali dodatne informacije glede varstva nas kontaktirajte.

KAJ PRINESTI S SEBOJ IN UREDITI PRED PRIHODOM V VARSTVO?
  • oprsnico in povodec
  • hrano na katero je navajen za ves čas varstva (brikete in mokro hrano),
  • nekaj “domačega” kar ga/jo bo po vonju spominjalo na dom. Najbolj primerna je kakšna dekica ali igrača,
  • potni list oz. potrdilo o cepljenjih,
  • urediti zaščito proti notranjim in zunanjim parazitom (bolham!) kakšen teden pred prihodom.

OB KATERI URI LAHKO PRIDE KUŽA V VARSTVO?

Prihod in odhod je možen med 8:00 in 20:00 in samo po predhodnem dogovoru. Nenajavljenih obiskov ne sprejemamo. Kasnejši ali zgodnejši prihod je mogoč le ob izrednem dogovoru in če res ne gre drugače. Zaračuna se doplačilo v višini ene nočitve.

Za prevzem in predajo živali znotraj našega urnika smo fleksibilni in se lahko prilagodimo vašim željam in potrebam. Ko se dogovorimo za uro prevzema in oddaje, se te držimo. Vsako čakalno uro (v kolikor nas o zamudi predhodno ne obvestite) zaračunamo v višini 10 €.


Nekateri naši varovanci: